0
Winkelmand

Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk

Een heerlijk Hollands recept voor een wrap van de gril met gemarineerde biefstuk.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng de olie met de chilipoeder, de paprikapoeder en zout en wentel hier de biefstuk in. Laat een half uur marineren.
  2. Gril de biefstuk aan beide kanten mooi bruin in circa 3 minuten per kant en snijd het vlees in brede repen.
  3. Bestrijk de tortilla's met olie en leg ze ook op het barbecuerooster. Gril ze aan beide kanten bruin en knapperig.
  4. Verdeel de biefstuk over de tortilla's, bestrooi met de rucola en verdeel de plakjes avocado erover.

Ingrediënten

4 personen

olijfolie (naar smaak toevoegen) om te bestrijken

olijfolie (naar smaak toevoegen) om te bestrijken

1 mespunt chilipoeder

1 theelepel paprikapoeder

300 gram biefstuk

4 grote tortillawraps

50 gram rucola

1 avocado in dunne plakken, rijpe

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Chilipoeder product photo
Verstegen ChilipoederVerstegen chili poeder 35 g Pot2,39
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot2,19
Alternatief
1
2308671000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Banderos Tortilla wraps original product photo
Banderos Tortilla wraps originalBanderos Tortilla Wraps 6 Stuks 370 g0,92
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1
8718963172659 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
440
Koolhydraten
38
Vetten
20
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0