0
Winkelmand

Yoghurt-semifreddo met aardbeien, bessensaus en pistachenootjes

Heerlijk zomermenu! Lekker fris en het lekkerst met vers fruit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Neem het dessert circa 10 minuten voor het serveren uit de diepvries. Pureer de bessen met de likeur tot een dikke saus en verwarm tot lauwwarm.
  2. Schep deze saus op de yoghurt-semifreddo en bestrooi met wat bessen en de rest van de pistachenootjes.

Ingrediënten

4 personen

100 gram ongezouten pistachenoten gepeld

250 milliliter slagroom

250 milliliter Griekse yoghurt

2 eetlepels honing

200 gram aardbeien

200 gram aardbeien

2 eetlepels blauwe bessen om te garneren

2 eetlepels blauwe bessen om te garneren

2 eetlepels crème de cassis
of
2 eetlepels bessenlikeur
of
2 eetlepels rode bessensap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Pistachenoten ongezouten product photo
Pistachenoten ongezoutenPistachenoten ongezouten3,25
Alternatief
1
Melkan slagroom product photo
Melkan slagroommelkan Verse slagroom 35% vet 250ml1,25
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,69
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos3,49
Alternatief
1
g'woon Blauwe bessen product photo
g'woon Blauwe besseng'woon Diepgevroren Blauwe Bessen 250gr1,89
Alternatief
1
Pikeurtje Frambozen en bessen product photo
Pikeurtje Frambozen en bessenSIEBRAND PIKEURTJE FRAMBOZEN BESSEN 1 L FLES3,69
Alternatief
1
Betuwe Bessensap rode bes product photo
Betuwe Bessensap rode besHERO Betuwe Bessensap Rode bes 0,25l Flesje1,95
Alternatief
1

Niet beschikbaar

crème de cassis
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
525
Koolhydraten
27
Vetten
40
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
10
Vezels
5
Zout
0.2
Suiker
0