0
Winkelmand

Yoghurtijs aardbeien- chocolade

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de aardbeien met het sinaasappelsap door de yoghurt.
  2. Schep het mengsel in de ijsvormpjes en vries in.
  3. Smelt de chocolade 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of au bainmarie.
  4. Haal de bevroren ijsjes uit de vormpjes en doop ze voor de helft in de gesmolten chocolade.

Ingrediënten

6 personen

500 gram aardbeien in stukjes

3 eetlepels sinaasappelsap

500 milliliter yoghurt

150 gram witte chocolade in stukjes
of
150 gram pure chocolade in stukjes

Ingrediënten

Voor 6 personen

Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos3,49
Alternatief
2
Coop Vers sap sinaasappel fles product photo
Coop Vers sap sinaasappel flesCoop Sinaassap 1000 ml Fles2,99
Alternatief
1
Melkan Magere yoghurt product photo
Melkan Magere yoghurtMelkan Magere Yoghurt 1L0,99
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
2
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
34
Vetten
14
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0