0
Winkelmand

Yoghurtijs banaan-chocolade

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de slagroom met de cacaopoeder aan de kook. Roer goed en smelt er van de warmtebron af de chocolade in.
  2. Laat afkoelen en meng met de yoghurt en een snufje zout.
  3. Meng in een andere kom 125 ml yoghurt met de bananen en de basterdsuiker.
  4. Vul de vormpjes voor ⅓ met het banaanmengsel en zet circa 30 minuten in de diepvries.
  5. Schep het chocolademengsel erop tot ⅔ en bevries nog circa 30 minuten.
  6. Vul af met de rest van het banaanmengsel en zet de stokjes erin.
  7. Vries in en bestrooi de bevroren ijsjes met gehakte nootjes.

Ingrediënten

8 personen

125 milliliter slagroom

1 eetlepel cacaopoeder

75 gram melkchocolade in stukjes

125 milliliter yoghurt

4 bananen geprakt

1 eetlepel witte basterdsuiker

8 eetlepels hazelnoten fijngehakt

Ingrediënten

Voor 8 personen

Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade1,99
1
g'woon Chocoladereep melk product photo
g'woon Chocoladereep melkg'woon Melkchocolade 100 g1,19
1
Melkan Magere yoghurt product photo
Melkan Magere yoghurtMelkan Magere Yoghurt 1L0,99
Alternatief
1
5099368909242 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1
Dr. Oetker Hazelnoten product photo
Dr. Oetker HazelnotenDR. OETKER HAZELNOTEN1,74
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
21
Vetten
16
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0