0
Winkelmand

Yoghurtijs banaan-kokos

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de plakjes bananen circa 30 minuten in de diepvries.
  2. Pureer ze met de yoghurt en de honing tot een dik, romig mengsel.
  3. Schep er de chocolade doorheen.
  4. Vul de vormpjes ermee en vries in.
  5. Bestrooi de bevroren ijsjes voor het serveren met gemalen kokos.

Ingrediënten

8 personen

6 bananen in plakjes

250 milliliter yoghurt

2 eetlepels honing

100 gram pure chocolade in stukjes

4 eetlepels kokosrasp

Ingrediënten

Voor 8 personen

5099368909242 product photo
Alternatief
6
Momenteel niet beschikbaar
Zuivelhoeve Roomyoghurt vanille strawberry product photo
Zuivelhoeve Roomyoghurt vanille strawberryZuivelhoeve Roomyoghurt vanille strawberry1,65
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
220
Koolhydraten
33
Vetten
8
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0