0
Winkelmand

Yoghurtijs perzik-bosvruchten

Probeer ook eens dit yoghurtijs perzik-bosvruchten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de perziken met de suiker en de yoghurt.
  2. Vul de helft van de vormpjes (zonder stokje) met dit mengsel en zet circa 30 minuten in de diepvries.
  3. Leg op de perzikyoghurt een laagje diepvriesbosvruchten en vul de vormpjes af met de rest van de yoghurt.
  4. Zet de stokjes erin en zet de ijsjes weer in de diepvries.

Ingrediënten

8 personen

500 gram perziken geschild, in stukjes, rijpe

75 gram suiker

150 milliliter yoghurt

150 gram diepvriesbosvruchten

Ingrediënten

Voor 8 personen

Dole Halve perziken op lichte siroop product photo
Dole Halve perziken op lichte siroopDole Halve perziken op lichte siroop1,65
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1
8710624233761 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
75
Koolhydraten
15
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0