0
Winkelmand

Zabaglione allo rosato

Probeer ook eens deze heerlijke zabaglione allo rosato!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop in een metalen of glazen kom de eidooiers met de suiker en de rosato met een elektrische mixer schuimig en zet de kom op een pan met een laagje kokend water.
  2. Het water mag de kom niet raken. Blijf met de mixer circa 5 minuten kloppen tot een schuimige en romige mousse. Giet deze in hoge glazen en serveer met de koekjes.

Ingrediënten

4 personen

4 eidooiers

3 eetlepels suiker

100 milliliter mousserende rosé

4 bitterkoekjes
of
4 lange vingers om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M1,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
I Heart Rosé sparkling product photo
I Heart Rosé sparklingI Heart Rosé sparkling4,99
Alternatief
1
g'woon Bitterkoekjes product photo
g'woon Bitterkoekjesg'woon bitterkoekjes 250 gram1,49
1
g'woon Lange vingers product photo
g'woon Lange vingersg'woon Lange Vingers 175gr0,64
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
145
Koolhydraten
13
Vetten
7
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0