0
Winkelmand

Zachte wener tulband

Probeer ook eens deze zachte wener tulband!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 165°C. Klop de eieren met de suiker, de citroenrasp en een mespuntje zout stevig tot het mengsel de dikte van yoghurt heeft.
  2. Smelt de boter. Zeef de bloem en maizena en spatel door het eimengsel.
  3. Voeg direct daarna de gesmolten boter toe. Schep het beslag in de vorm en bak in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar.
  4. Keer de tulband direct uit de oven om op een theedoek. Snijd de cake in plakken en besmeer met roomboter.

Ingrediënten

6 eieren

160 gram suiker

1 theelepel citroenrasp

10 gram boter om te bestrijken

10 gram boter om te bestrijken

140 gram bloem

20 gram maizena

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
8710466235121 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
630
Koolhydraten
70
Vetten
32
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0