0
Winkelmand

Zalm ceviche

Probeer ook eens deze heerlijke zalm ceviche!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de zalm in heel dunne plakjes en leg deze op een platte schaal.
  2. Meng het limoensap met de gemberwortel en de bosuitjes en giet dit over de zalm.
  3. Maal er wat zout en peper over en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal een uur in de koelkast marineren.
  4. Verdeel de plakjes zalm over kleine bordjes en garneer met gehakte dille.

Ingrediënten

8 personen

400 gram zalmfilets superverse

2 limoenen uitgeperst

1 eetlepel gemberwortel geraspt

2 lente-/bosuitjes fijngehakt

2 eetlepels dille gehakt

Ingrediënten

Voor 8 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
Gember verpakt product photo
Gember verpaktGember verpakt2,74
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
1
Vetten
7
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0