0
Winkelmand

Zalm-garnalenspiesjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Dep de garnalen goed droog met keukenpapier. Schud ze om met wat zout, chilipeper(vlokken) en olijfolie. Rijg 3 zalmblokjes om en om met 2 garnalen aan een spiesje (week houten spiesjes van tevoren in water).
  2. Verwarm de ovengrill voor. Gril de visspiesjes op een rooster onder de ovengrill in een paar minuten per kant gaar. Serveer warm met een pittig sausje.

Ingrediënten

8 grote garnalen ontdooid, diepvries

200 gram zalmfilets in 12 gelijke blokjes

chilipepervlokken (naar smaak toevoegen)

olijfolie (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

Grote garnalen product photo
Grote garnalenGrote garnalen2,79
Alternatief
1
Zalmfilet zonder huid product photo
Zalmfilet zonder huidCoop zalmfilet 175 GRM tray4,55
Alternatief
2
Verstegen Strooier chili vlokken product photo
Verstegen Strooier chili vlokkenVerstegen chili vlokken 28 g Pot2,69
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief