0
Winkelmand

Zalm met bieslook-limoenboter

Probeer ook eens deze heerlijke Zalm met bieslook-limoenboter!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de boter met limoenrasp, -sap en de bieslook. Vorm er in vershoudfolie een rolletje van en leg in de diepvries. Dep de zalm droog met keukenpapier. Besprenkel met het citroensap en bestrooi met zout en peper. Snijd de vis in brede repen.
  2. Rooster de zalm in een beetje olie in de gourmetpannetjes 1-2 minuten per kant.
  3. Snijd de boter in plakjes en leg op de zalm.

Ingrediënten

4 personen

100 gram boter

1 limoen rasp en sap

1 eetlepel bieslook gehakt

400 gram zalmfilets

1 citroen sap

2 eetlepels arachideolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1

Alternatief