0
Winkelmand

Zalm met bieslookmosterdpanade

Probeer eens deze zalm met bieslookmosterdpanade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Begin met de panade (dit kan een dag van tevoren): meng bieslook, boter, broodkruim, mosterd, citroenrasp en zout en peper
  2. Rol deze massa iets uit tussen plastic folie
  3. Vorm er 4 plakken van en leg ze in de diepvries (1 uur)
  4. Leg de vis, verdeeld in 4 porties, in de ovenschaal en strooi er zout en peper over
  5. Verdeel de panadeplakken over de vis en zet het gerecht niet te dicht onder een hete ovengrill zodat de vis in 5-7 minuten gaar en lichtbruin wordt

Ingrediënten

4 personen

1 bosje bieslook gehakt

125 gram boter

50 gram broodkruim fijn verkruimeld

2 eetlepels grove mosterd

1 theelepel citroenrasp

zout en versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

500 gram zalmfilet

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse Mosterd product photo
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse MosterdMostermolen 'De Huisman' BV De echte Zaanse mosterd grof 335 gr pot1,09
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Zalmfilet zonder huid product photo
Zalmfilet zonder huidCoop zalmfilet 175 GRM tray4,55
Alternatief
3

Niet beschikbaar

broodkruim
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
545
Koolhydraten
3
Vetten
47
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0