0
Winkelmand

Zalm met limoen

Probeer eens dit heerlijk visgerecht uit de oven. De limoen maakt de zalm extra lekker!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Leg de zalmfilets naast elkaar in de ovenschaal.
  2. Halveer de limoen. Rasp de schil van 1/2 limoen en houd de rasp apart.
  3. Knijp de geraspte limoen uit boven de zalm en bestrijk de zalm met de woksaus. Laat even marineren.
  4. Bak de zalm 12-15 minuten in het midden van de oven. Snijd de overige 1/2 limoen in partjes.
  5. Bestrooi de zalm met de bosui en garneer met partjes limoen.
  6. Lekker met (kokos)rijst.

Ingrediënten

4 personen

600 gram zalmfilets in 4 stukken

1 limoen in partjes

100 milliliter woksaus teriyaki

1 lente-/bosui dun gesneden

1 limoen in partjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
Conimex Woksaus honing teriyaki product photo
Conimex Woksaus honing teriyakiCNX SUM WS TERIYAKI 6X175ML BOT DB NL1,99
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
360
Koolhydraten
10
Vetten
21
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
30
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0