0
Winkelmand

Zalm met olijventapenade

Probeer ook eens deze zalm met olijventapenade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Besprenkel de zalm met citroensap.
  2. Pureer de ingrediënten voor de tapenade grof en voeg eventueel een beetje olijfolie toe tot er een smeerbaar mengsel ontstaat. Breng op smaak met peper.
  3. Bestrijk de zalmfilets met een dikke laag tapenade. Leg ze naast elkaar op de bakplaat en zet deze circa 15 minuten, tot de zalm gaar is, in het midden van de oven.
  4. Lekker met citroenkrieltjes en een tomatensalade.

Ingrediënten

4 personen

600 gram zalmfilet drooggedept

2 eetlepels citroensap

75 gram zwarte olijven zonder pit

75 gram groene olijven zonder pit

75 gram gedroogde tomaten op olie

1 teentje knoflook

4 ansjovisfilet

olijfolie (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1
Carbonell Groene olijven zonder pit product photo
Carbonell Groene olijven zonder pitCARBONELL GROENE OLIJVEN ZONDER PIT1,09
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
425
Koolhydraten
4
Vetten
31
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
33
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0