0
Winkelmand

Zalm met pesto en gepofte tomaatjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de zalmfilets naast elkaar in een lage ovenschaal en besprenkel met citroensap. Bestrijk de zalm met de pesto.
  2. Leg de tomaatjes en de olijven om de vis heen, besprenkel met olijfolie en zet de schaal 10-12 minuten in de oven.
  3. Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente. Giet de pasta af en laat uitlekken.
  4. Besprenkel de pasta met de olijfolie en bestrooi met de kaas. Serveer met de zalm.

Ingrediënten

4 personen

4 zalmfilets à 150 g

1 citroen sap

90 gram Pesto alla Genovese

250 gram cherry-/kerstomaatjes

2 eetlepels olijven in plakjes

olijfolie (naar smaak toevoegen)

350 gram tagliatelle

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
8710725024732 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710624268930 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galbani Gran gusto rasp product photo
Galbani Gran gusto raspGran Gusto 40 Gr1,02
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
520
Koolhydraten
6
Vetten
37
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
39
Vezels
2
Zout
1.9
Suiker
0