0
Winkelmand

Zalm met venkel en spinazie

Dit eenvoudige recept kan iedereen op tafel slingeren en is ook nog eens erg smakelijk.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter en bak hierin de venkel circa 7 minuten op een hoge stand. Voeg de tomaatjes toe en roer goed.
  2. Voeg de zalmfilets toe, zet de warmtebron lager en bak afgedekt circa 12 minuten. Neem de vis uit de pan, voeg de spinazie en basilicum toe en bak 2 minuten.
  3. Voeg het citroensap toe, leg de zalmfilets terug in de pan en verwarm nog 3 minuten.

Ingrediënten

4 personen

50 gram boter

2 venkelknollen dun gesneden

200 gram zongedroogde tomaatjes grof gehakt

4 zalmfilets

200 gram spinazie panklaar

1 bosje basilicum

1 citroen sap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
3585510011731 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624328153 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
530
Koolhydraten
33
Vetten
26
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
35
Vezels
11
Zout
2.9
Suiker
0