0
Winkelmand

Zalm uit de oven met bietjes en linzen

Probeer eens deze zalm uit de oven met bietjes en linzen.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng de bietjes met de olijfolie en knoflook. Leg de bietjes en de zalmfilets op een bakplaat en rooster 15 minuten in de oven. Schep tussendoor een keer om.
  3. Meng intussen de linzen met de ui, peterselie en 2 eetlepels balsamicoazijn. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de linzen over 4 borden, leg de bietjes op de linzen en leg vervolgens de zalm erop. Bedruppel met de rest van de balsamico.

Ingrediënten

4 personen

600 gram gekookte bieten in partjes

5 eetlepels olijfolie

4 teentjes knoflook gekneusd

4 zalmfilets

1 blik linzen uitgelekt

1 rode ui in dunne ringen

1 handje peterselie fijngehakt

4 eetlepels balsamicoazijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hak Rode bieten schijven zoetzuur product photo
Hak Rode bieten schijven zoetzuurHAK Rode Bieten 705gr1,85
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Linzen product photo
g'woon Linzeng'woon Linzen0,99
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
315
Koolhydraten
22
Vetten
15
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
6
Vezels
6
Zout
0.6
Suiker
0