0
Winkelmand

Zalmamuse met sesam en soja

Probeer ook eens deze heerlijke zalmamuse met sesam en soja!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het sesamzaad in een droge hete koekenpan goudbruin.
  2. Meng gember, de helft van de bosui, de soja en de sherry door de zalm.
  3. Scheur de sla iets kleiner. Leg een beetje sla in de schaaltjes.
  4. Verdeel daarover de zalm. Strooi er sesamzaad en bosui over.

Ingrediënten

8 personen

2 eetlepels sesamzaad

1 gemberwortel geschild, geraspt, ca. 3 cm

1 lente-/bosui in ringetjes

2 eetlepels sojasaus
of
2 eetlepels ketjap manis

1 eetlepel sherry

426 gram roze zalm uitgelekt, schoongemaakt, blik

8 blaadjes eikenbladsla
of
8 blaadjes rode sla

Ingrediënten

Voor 8 personen

Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen SesamzaadVerstegen sesamzaad 44 g Pot2,25
1
Gember verpakt product photo
Gember verpaktGember verpakt2,74
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Ketjap Manis product photo
Ketjap ManisA ketjap manis kentel no.1 500 ml can1,89
Alternatief
1
Copias Sherry medium product photo
Copias Sherry mediumCopias Sherry Medium Dry3,49
Alternatief
1
5000171010254 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Eikenbladsla melange product photo
Eikenbladsla melangeEikenbladsla melange1,19
1
Rode babysla veldsla product photo
Rode babysla veldslaRode babysla veldsla1,45
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
90
Koolhydraten
2
Vetten
3
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0