0
Winkelmand

Zalmbeignets

Een heerlijk Hollands recept voor zalmbeignets.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de bloem met de olijfolie, het bier, wat zout en peper tot een glad beslagje.
  2. Klop de eiwitten goed stijf en schep ze voorzichtig door het beslag. Laat het een half uur rusten.
  3. Verhit de olie tot 180°C. Haal de zalmblokjes door het beslag.
  4. Dompel ze in de olie en frituur ze met een paar tegelijk in circa 3 minuten gaar en lichtbruin.

Ingrediënten

4 personen

150 gram bloem

2 eetlepels olijfolie

330 milliliter blond bier

2 eiwitten

300 gram zalmfilets in blokjes

1 liter arachideolie
of
1 liter zonnebloemolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Duvel Blond Speciaalbier fles product photo
Duvel Blond Speciaalbier flesDuvel 33 cl1,69
Alternatief
1
8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725022103 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
580
Koolhydraten
29
Vetten
39
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
22
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0