0
Winkelmand

Zalmbroodjes met groene asperges

Probeer ook eens deze zalmbroodjes met groene asperges!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd aan de onderkant van de asperges een klein stukje af. Kook de asperges in 5-7 minuten beetgaar. Neem ze uit de pan en laat ze afkoelen.
  2. Bestrijk de deeglapjes met circa 100 gram kruidenroomkaas en beleg ze met plakjes gerookte zalm. Maal er peper over.
  3. Snijd de asperges kleiner en verdeel ze over de zalm. Vouw het deeg dubbel, plak de randen goed dicht met water of geklutst ei en bestrijk de bovenkanten met ei.
  4. Bak de broodjes op een ingevette bakplaat in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

6 plakjes diepvriesbladerdeeg gehalveerd, ontdooid

12 groene asperges

100 gram kruidenroomkaas

150 gram gerookte zalm in dunne plakken

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
Garlan Roomkaas kruiden product photo
Garlan Roomkaas kruidenGarlan Roomkaas kruiden0,75
Alternatief
1
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
155
Koolhydraten
9
Vetten
11
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0