0
Winkelmand

Zalmdip met gebakken kappertjes en grissini

Deze romige zalmdip serveer je met soepstengels. Een lekker borrel- of tapashapje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de kwark met 1 theelepel zout en laat de kwark vervolgens 2 uur uitlekken in een schone theedoek of kaasdoek.
  2. Meng de uitgelekte kwark met de zalm, de rasp en het sap van de citroen, fijngehakte augurk en peterselie.
  3. Verhit de olie en bak hierin de kappertjes in circa 5 minuten krokant.
  4. Roer de kappertjes door de zalmdip en serveer met de soepstengels.

Ingrediënten

6 personen

500 gram volle kwark

200 gram gerookte zalm

1 citroen

8 zoetzure augurkjes

4 eetlepels peterselie

3 eetlepels olijfolie

3 eetlepels kappertjes

1 pak soepstengels

Ingrediënten

Voor 6 personen

Melkan Volle kwark product photo
Melkan Volle kwarkmelkan Romige Volle Kwark 500gr1,29
Alternatief
1
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1
Kühne Augurkenblokjes product photo
Kühne AugurkenblokjesKühne Augurken Blokjes 330 g1,05
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
g'woon Soepstengels naturel product photo
g'woon Soepstengels naturelg'woon Soepstengels Naturel 125gr0,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
20
Vetten
18
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
16
Vezels
1
Zout
2.7
Suiker
0