0
Winkelmand

Zalmfilet in pittige tomaten curry met geroosterde wortels

Geniet van deze heerlijke Indiase viscurry!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de zalm in blokjes en pel en snipper de uien.
  2. Leg de worteltjes op een bakplaat en besprenkel met olie, peper en zout. Rooster in de oven in ongeveer 25 minuten gaar.
  3. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de ui 2 minuten aan. Voeg de tomatenblokjes, de chilipoeder, de gemalen koriander en de kokosmelk toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
  5. Leg de blokjes zalm in de saus en verwarm nog 4 minuten.
  6. Serveer de curry met de rijst en de geroosterde worteltjes.

Ingrediënten

4 personen

500 gram zalmfilet zonder huid

400 gram Tomatenblokjes uit blik

2 uien

200 milliliter Romige kokosmelk

2 theelepels chilipoeder

2 theelepels gemalen koriander

600 gram worteltjes

350 gram zilvervliesrijst

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725021700 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
1
Verstegen Chilipoeder product photo
Verstegen ChilipoederVerstegen chili poeder 35 g Pot2,39
1
8712200067562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Geschrapte worteltjes product photo
Geschrapte worteltjesUnbranded Geschrapte worteltjes 300 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
2
8718781600143 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief