0
Winkelmand

Zalmfilet met notenkorst

Probeer eens deze zalmfilet met notenkorst!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Pureer noten, beschuit, citroenrasp, knoflook en peterselie in de keukenmachine totdat alles in kleine stukjes is gehakt.
  3. Leg de zalmfilets op een vel bakpapier op een bakplaat.
  4. Verdeel het notenmengsel over de filets en bak ze in 9 minuten gaar.
  5. Maak ondertussen de venkelknollen schoon en snijd deze in dunne plakken.
  6. Rooster de plakken in olijfolie in een koekenpan of grillpan.
  7. Serveer de zalmfilets met de geroosterde plakken venkel.

Ingrediënten

4 personen

50 gram hazelnoten

1 beschuit

1 geraspte schil van de citroen

1 teentje knoflook

2 eetlepels gehakte bladpeterselie

4 zalmfilets

3 venkelknollen

1 deciliter olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710466236821 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Beschuitbollen product photo
BeschuitbollenBeschuitbollen1,49
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3592 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief