0
Winkelmand

Zalmfilet met spinazie en couscous

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met kokend water en het bouillonblokje.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de vis met de tomaatjes eromheen in een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn, knoflook, zout en peper. Bedruppel met de olie en bak de vis in de oven in circa 15 minuten gaar.
  3. Schep intussen de warme couscous in een schaal om met de spinazie en pijnboompitten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de geroosterde zalm en tomaatjes en giet het vocht uit de ovenschaal erover.

Ingrediënten

1 persoon

75 gram couscous

0.5 groentebouillonblokje

1 zalmfilet

100 gram cherry-/kerstomaatjes

1 takje rozemarijn
of
1 snufje gedroogde rozemarijn

1 teentje knoflook geperst

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels pijnboompitten geroosterd

200 gram spinazie panklaar

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Dari Couscous medium product photo
Dari Couscous mediumDari Couscous Medium 500 g1,44
Alternatief
1
8710624289232 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
965
Koolhydraten
70
Vetten
52
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
50
Vezels
10
Zout
3.1
Suiker
0