0
Winkelmand

Zalmfilet met worteltjes in roomsaus

Wat eten we vandaag? Wat dacht je van lekkere zalmfilet met worteltjes in roomsaus? Eet smakelijk!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan met 2 eetlepels olie en bak de aardappelpartjes in 8-10 minuten rondom goudbruin.
  2. Breng een pan met water aan de kook en kook de worteltjes in 6 minuten gaar. Giet af en bewaar in de pan.
  3. Verhit vervolgens een tweede pan met 2 eetlepels olie en een klontje boter en bak de zalmfilet in 6 minuten rondom gaar. Breng op smaak met een snufje zout.
  4. Bereid de roomsaus in een steelpan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verdeel de zalmfilet met de aardappelpartjes en de worteltjes over de borden en serveer er de roomsaus bij.
  6. Eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

400 gram mini wortels

800 gram aardappelpartjes gekruid

300 gram zalmfilets

1 pakje roomsaus

Ingrediënten

Voor 4 personen

Geschrapte worteltjes product photo
Geschrapte worteltjesUnbranded Geschrapte worteltjes 300 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
2
8710624250874 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725022103 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8712100634529 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief