0
Winkelmand

Zalmmuffins met broccoli

Zet in een handomdraai een origineel gerecht op tafel met dit recept voor zalmmuffins met broccoli.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de bloem met het bakpoeder.
  2. Klop de eieren los met de melk en voeg de dille, gesmolten boter en naar smaak peper toe. Mix tot een glad beslag.
  3. Schep kleine broccoliroosjes en in stukjes gesneden zalm erdoor. Vul 8 holtes van de muffinvorm helemaal met het beslag en druk een beetje aan.
  4. Bak de zalmmuffins in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

200 gram volkorenbloem

2 theelepels bakpoeder

4 eieren

200 milliliter melk

1.5 eetlepels verse dille gehakt
of
2 theelepels gedroogde dille

50 gram boter gesmolten

250 gram broccoli in kleine roosjes

250 gram gerookte zalm in stukjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Tarwemeel volkoren product photo
g'woon Tarwemeel volkorenG'woon Volkoren tarwemeel 1kg1,09
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleVerse dille1,15
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624212575 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
240
Koolhydraten
17
Vetten
12
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
14
Vezels
4
Zout
1.2
Suiker
0