0
Winkelmand

Zalmpakketje met venkel en sinaasappel

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de stukken bakpapier op het werkvlak.
  2. Leg steeds in het midden van elk stuk papier een kwart van de fijngesneden venkel en 2 plakjes sinaasappel. Bestrooi met zout en peper.
  3. Leg een stuk zalm op de sinaasappel en bestrooi de vis met jeneverbesjes, venkelzaad, zout en peper. Besprenkel met olijfolie, vouw het papier over de vis heen dicht en draai de zijkanten als een toffee vast.
  4. Leg de pakketjes in een ovenschaal en stoom in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar. Serveer de pakketjes op een bord en vouw of scheur het papier open.

Ingrediënten

4 personen

1 venkelknol zeer dun gesneden

1 sinaasappel geschild, in 8 plakjes

4 stukken zalmfilets

4 jeneverbessen gekneusd

1 theelepel venkelzaad
of
1 theelepel venkelpoeder

2 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200951083 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200951304 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Niet beschikbaar

venkelpoeder
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
175
Koolhydraten
3
Vetten
9
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
1
Vezels
1
Zout
0.2
Suiker
0