0
Winkelmand

Zalmrillettes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de visbouillon aan de kook. Pocheer hierin tegen de kook aan de zalmfilet circa 5 minuten tot de zalm stevig aanvoelt.
  2. Laat de zalm uitlekken en afkoelen. Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes. Trek de gepocheerde zalm met 2 vorken uit elkaar.
  3. Verhit de boter en fruit hierin de sjalotjes. Giet de witte wijn en de slagroom erbij en laat tot de helft inkoken.
  4. Voeg beide zalmsoorten en de gehakte bieslook toe. Zet deze zalmrillettes een nacht in de koelkast. Lekker met geroosterd brood.

Ingrediënten

500 milliliter visbouillon

400 gram zalmfilets

100 gram gerookte zalm

1 klontje boter

2 sjalotjes gesnipperd

100 milliliter witte wijn

100 milliliter slagroom

2 eetlepels bieslook gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Zalmfilet zonder huid product photo
Zalmfilet zonder huidCoop zalmfilet 175 GRM tray4,55
Alternatief
3
Gerookte Noorse zalm product photo
Gerookte Noorse zalmGerookte Noorse zalm4,00
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief