0
Winkelmand

Zalmrillettes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de visbouillon aan de kook. Pocheer hierin tegen de kook aan de zalmfilet circa 5 minuten tot de zalm stevig aanvoelt.
  2. Laat de zalm uitlekken en afkoelen. Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes. Trek de gepocheerde zalm met 2 vorken uit elkaar.
  3. Verhit de boter en fruit hierin de sjalotjes. Giet de witte wijn en de slagroom erbij en laat tot de helft inkoken.
  4. Voeg beide zalmsoorten en de gehakte bieslook toe. Zet deze zalmrillettes een nacht in de koelkast. Lekker met geroosterd brood.

Ingrediënten

500 milliliter visbouillon

400 gram zalmfilets

100 gram gerookte zalm

1 klontje boter

2 sjalotjes gesnipperd

100 milliliter witte wijn

100 milliliter slagroom

2 eetlepels bieslook gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710624254476 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725022103 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
8710624212575 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief