0
Winkelmand

Zalmsoep met paksoi

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de bouillon met de saffraan en kook zachtjes 3 minuten.
  2. Voeg de kookroom en paksoi toe en verwarm circa 3 minuten tegen de kook aan. Roer de wijn erdoor.
  3. Verdeel de zalm over borden of kommen en schep de bouillon erop. .
  4. Lekker met geroosterd brood

Ingrediënten

4 personen

750 milliliter visbouillon van tablet

1 envelopje saffraan

200 milliliter kookroom

100 gram paksoi blad in smalle reepjes

2 eetlepels witte wijn
of
2 eetlepels droge sherry

150 gram gerookte zalm in reepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Verstegen Saffraan product photo
Verstegen SaffraanVerstegen saffraan 0,05 g zakje1,33
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Paksoi product photo
PaksoiUnbranded Paksoi los1,09
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
Copias Sherry medium product photo
Copias Sherry mediumCopias Sherry Medium Dry3,49
Alternatief
1
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
190
Koolhydraten
3
Vetten
15
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0