0
Winkelmand

Zalmtaart met tomaatjes en dille

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de taartvorm in en bestuif hem met bloem. Bekleed met 8 plakjes deeg en snijd de randen netjes bij tot net boven de rand van de vorm.
  2. Schep de zalm, tomaatjes en dille door elkaar en breng op smaak zout en peper. Verdeel de vulling over de deegbodem.
  3. Klop twee eieren los met de room en breng op smaak met zout en peper. Giet dit over de vulling en schud een beetje zodat de room zich goed verspreidt.
  4. Steek uit de rest van het deeg kleine rondjes en duw deze bovenop de rand dakspansgewijs vast. Klop het laatste ei los en bestrijk de deegrondjes er.
  5. Bak de taart laag in de oven in 25-30 minuten gaar en goudbruin. Laat de taart even rusten voordat je hem aansnijdt.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel bloem

10 diepvries hartigetaartdeeg ontdooid

400 gram zalmfilets in kleine blokjes

150 gram cherry-/kerstomaatjes

20 gram verse dille grof gehakt

2 eieren losgeklopt

150 milliliter room

Ingrediënten

Voor 4 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Koopmans Deeg voor Hartige Taart product photo
Koopmans Deeg voor Hartige TaartKoopmans deeg hart taart 450gr1,39
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleVerse dille1,15
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
535
Koolhydraten
18
Vetten
35
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
38
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0