0
Winkelmand

Zalmtaartje met koriander en mosterd

Probeer ook eens dit zalmtaartje met koriander en mosterd!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pocheer de zalmfilet 5-7 minuten in de hete visbouillon. Laat goed uitlekken, dep droog en verdeel in kleine stukjes.
  2. Snijd het deeg in 8 vierkanten. Bestrijk de vierkantjes aan beide kanten met boter en leg ze diagonaal gestapeld in 4 holtes van de muffinvorm of in de taartvormpjes. Bak de deegbodems in circa 12 minuten lichtbruin en krokant in het midden van de oven.
  3. Meng de gerookte zalm en gepocheerde zalmfilet met de ui, olie, mosterd en de helft van de koriander.
  4. Wip de taartbodempjes uit de vormpjes, verdeel het zalmmengsel erover en garneer met de overige koriander.

Ingrediënten

200 gram zalmfilet

200 milliliter visbouillon heet

2 vellen filodeeg ontdooid

50 gram boter gesmolten

100 gram gerookte zalm in reepjes

1 kleine rode ui fijngesnipperd

2 eetlepels arachideolie
of
2 eetlepels zonnebloemolie

1 theelepel mosterd

2 eetlepels verse koriander gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Duca Filodeeg product photo
Duca FilodeegDuca Filodeeg 224g, diepvries1,39
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
8710624212575 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
8710624236915 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
330
Koolhydraten
8
Vetten
25
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
17
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0