0
Winkelmand

Zalmvlinders met honing-mosterdsaus

Probeer eens deze zalmvlinders met honing-mosterdsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en prik ze hier en daar in met een vork. Leg de gerookte zalm erop.
  3. Rol van twee kanten de zijkanten van het deeg met de zalm naar elkaar toe tot op de helft. Zet circa 30 minuten in de diepvries.
  4. Snijd de rollen in plakken en leg ze op de bakplaat. Bestrijk met de dressing.
  5. Bak de vlinders in het midden van de oven in 12 minuten goudbruin.

Ingrediënten

4 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid

150 gram gerookte zalm in plakjes

1 flesje honing-mosterddressing

Ingrediënten

Voor 0 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624261658 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief