0
Winkelmand

Zelfgemaakte chocoladepasta van Inge van der Wurff

Dit recept voor chocoladepasta is zo makkelijk en lekker. Het is eigenlijk zoete hummus, maar door het cacaopoeder is het net alsof je gezonde chocoladepasta eet.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de kikkererwten in een keukenmachine of met een vork en veel spierkracht.
  2. Roer de vanillesuiker, het cacaopoeder, het water en de olie of pindakaas erdoor en meng alles goed.
  3. Bewaar in de koelkast. De chocoladepasta blijft afgedekt zeker een week goed.

Ingrediënten

1 persoon

210 gram gekookte kikkererwten

3 zakjes vanillesuiker

20 gram cacaopoeder

2 eetlepels pindakaas
of
2 eetlepels olie

70 milliliter water

Ingrediënten

Voor 1 persoon

8710624275846 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
g'woon Pindakaas groot product photo
g'woon Pindakaas grootg'woon Pindakaas 600gr Pot2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
4260325350358 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief