0
Winkelmand

Zelfgemaakte groene currypasta

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer alle ingrediënten behalve de olie in een keukenmachine of gebruik een vijzel.
  2. Voeg daarna de olie in een straaltje toe en meng goed.
  3. Bewaar de currypasta in een brandschoon potje 1-2 weken in de koelkast (circa 100 ml currypasta). Lekker bij vlees, vis, kip of groente.

Ingrediënten

4 personen

2 teentjes knoflook gepeld

2 sjalotjes gehalveerd

10 groene pepers in stukken, zonder zaadjes

1 bosje verse koriander

1 bosje verse basilicum

1 stengel citroengras in stukken
of
1 eetlepel limoenrasp

1 theelepel laospoeder
of
1 theelepel gemberpoeder (djahé)

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

1 eetlepel arachideolie
of
1 eetlepel zonnebloemolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
8410010877349 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8854878000905 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
87334210 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
8713344001467 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
8710624236915 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
40
Koolhydraten
3
Vetten
3
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0