0
Winkelmand

Zelfgemaakte kruidenboter van René Pluijm

Maak zelf eens deze kruidenboter van chefkok René Pluijm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de boter in twee mengkommen op kamertemperatuur komen. Voeg alle ingrediënten toe en mix alles goed met een vork.
  2. Rol de boters in plastic of in wit bakpapier tot een worst.
  3. Laat de boter een uurtje opstijven in de koelkast tot gebruik.

Ingrediënten

2 personen

125 gram ongezouten boter

1 geraspte schil van de citroen

1 theelepel citroensap

1 bos krulpeterselie fijngehakt

1 teen knoflook geperst

zeezout (naar smaak toevoegen)

grove peper (naar smaak toevoegen)

125 gram ongezouten boter

4 zongedroogde tomaten fijngesneden

1 potje verse basilicum fijngesneden

1 teen knoflook geperst

zeezout (naar smaak toevoegen)

grove peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Campina Botergoud ongezouten grasboter product photo
Campina Botergoud ongezouten grasboterCampina Roomboter Ongezouten 250 g Wikkel2,69
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peperVerstegen zwarte peper 40 g Pot2,85
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
2
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief