0
Winkelmand

Zelfgemaakte milde currypasta

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer alle ingrediënten behalve de azijn en olie in een keukenmachine of gebruik een vijzel.
  2. Voeg daarna azijn en olie in een straaltje toe en meng goed.
  3. Bewaar de currypasta in een brandschoon potje 1-2 weken in de koelkast (circa 100 ml currypasta). Lekker bij vlees, vis, kip of groente.

Ingrediënten

4 personen

1 verse gember geschild

2 teentjes knoflook gepeld

2 eetlepels korianderpoeder (ketoembar)

1 eetlepel komijnpoeder (djinten)

0.5 eetlepel mosterdpoeder
of
1 eetlepel mosterd

1 theelepel cayennepeper

1 theelepel zout

1 eetlepel azijn

4 eetlepels arachideolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Koriander gemalen product photo
Verstegen Koriander gemalenVerstegen Koriander gemalen 33 g Pot2,29
Alternatief
1
8713344001467 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Mosterdzaad gemalen product photo
Verstegen Mosterdzaad gemalenVerstegen mosterdzaad gemalen 27 g Pot2,29
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
Verstegen Cayennepeper product photo
Verstegen CayennepeperVerstegen cayennepeper 35 g Pot2,29
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
2
Vetten
11
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0