0
Winkelmand

Zelfgemaakte pindasaus

Satésaus mag niet ontbreken op de gourmettafel. Bij deze zelfgemaakte variant met kokosmelk is het strooien met complimenten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten met uitzondering van de geroosterde uitjes door elkaar en warm op een zacht vuurtje op. De pindasaus mag niet koken, want de saus brandt makkelijk aan, dus blijf goed roeren.

Ingrediënten

4 personen

1 ui fijngesnipperd

2 teentjes knoflook uitgeperst

1 eetlepel sambal

1 eetlepel gembersiroop

1 blik kokosmelk

0.5 pot pindakaas met stukjes noot

geroosterde uitjes (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Conimex Sambal oelek product photo
Conimex Sambal oelekConimex Sambal Oelek Sac 200G 6x1,39
Alternatief
1
Smaakt Bio gembersiroop product photo
Smaakt Bio gembersiroopSmaakt Gembersiroop 215 ml fles3,79
1
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
1
Bio+ Pindakaas met stukjes noot product photo
Bio+ Pindakaas met stukjes nootBio+ Pindakaas met stukjes 350gr2,45
Alternatief
1
Sum & Sam Gebakken uitjes product photo
Sum & Sam Gebakken uitjesSum & Sam Gebakken Uitjes 100g0,50
Alternatief
1

Alternatief