0
Winkelmand

Zelfgerookte zalmfilet

Probeer eens deze zelfgerookte zalmfilet!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de zalmfilets aan beide kanten kort aan. Zet de filets daarna circa 6 minuten in de oven.
  2. Scheur 1 dopje van de eierdoos af en doe de thee of rookmot erin.
  3. Plaats het eierdopje in de pan. Bestrooi de zalmfilets met zout en leg ze op het rooster in de brede pan.
  4. Steek een hoekje van het eierdopje aan.
  5. Plaats direct het deksel op de pan en laat de zalmfilets circa 3 minuten in de gesloten pan rusten. Verwijder het deksel en serveer de zalm direct.

Ingrediënten

4 personen

4 zalmfilets met vel

1 eetlepel olijfolie

1 theelepel zwarte (ceylon) thee
of
1 theelepel rookmot

Ingrediënten

Voor 4 personen

Zalmfilet zonder huid product photo
Zalmfilet zonder huidCoop zalmfilet 175 GRM tray4,55
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Pickwick Ceylon zwarte thee product photo
Pickwick Ceylon zwarte theePICKWICK ORIGINAL TEA BAGS CEYLON 40G 20X2G1,25
Alternatief
1

Niet beschikbaar

rookmot
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
0
Vetten
20
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
25
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0