0
Winkelmand

Zilveruitjes-chutney

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de inhoud van de pot zilveruitjes in 2 delen. Hak de helft fijn in een keukenmachine. Doe deze samen met de hele zilveruitjes en het vocht uit de pot in een steelpan.
  2. Voeg de rozijnen, basterdsuiker, ketchup, gember en kerriepoeder toe en laat circa 15 minuten inkoken tot een chutney. Serveer met een kaasplankje of als tafelzuur bij een stamppot.

Ingrediënten

1 pot zilveruitje

4 eetlepels rozijnen

3 eetlepels bruine basterdsuiker

3 eetlepels tomatenketchup

1 theelepel gember geraspt

1 eetlepel kerriepoeder

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Zilveruitjes zoetzuur product photo
g'woon Zilveruitjes zoetzuurg'woon Zilveruitjes zoetzuur 670gr1,20
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
Van Gilse Donkere basterdsuiker product photo
Van Gilse Donkere basterdsuikerVan Gilse Donkere Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,79
Alternatief
1
Heinz Tomatenketchup Top Down product photo
Heinz Tomatenketchup Top DownHeinz Ketchup Tomato 460 g Fles1,85
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1

Alternatief