0
Winkelmand

Zoete aardappel curry met kipfilet

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook.
  2. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de zoete aardappel en de kipfilet in blokjes. Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af onder de kraan. Snijd de koriander grof.
  3. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit een scheutje olie in een ruime koekenpan en bak de kipfilet en de zoete aardappel rondom goudbruin. Voeg de rode ui, kikkererwten en curry pasta toe en meng alles samen. Voeg 300 ml water toe en laat 8 minuten sudderen.
  5. Verdeel de rijst en curry over vier borden en garneer met de koriander.

Ingrediënten

4 personen

400 gram kipfilets

1 rode ui

400 gram zoete aardappelen

1 blik kikkererwt

300 gram pandanrijst

1 bosje (koriander)

2 eetlepels gele curry pasta

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 2st4,31
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Aviko Zoete aardappel frites product photo
Aviko Zoete aardappel fritesAviko Zoete aardappel frites2,55
Alternatief
1
g'woon Kikkererwten product photo
g'woon Kikkererwteng'woon Kikkererwten 410gr1,05
Alternatief
1
Bio+ Pandanrijst product photo
Bio+ PandanrijstGeurige Thaise Jasmijnrijst1,63
Alternatief
1
Verse koriander product photo
Verse korianderKoriander 15g1,15
Alternatief
1
Koh Thai Thaise pasta gele curry product photo
Koh Thai Thaise pasta gele curryKoh Thai pasta Gele Curry 225 gram2,19
Alternatief
1

Alternatief