0
Winkelmand

Zoete-aardappelkrokantjes met rozemarijn en zeezout

Lekker, deze zelfgemaakte krokantjes van zoete aardappel uit de oven.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier en bestrijk het papier met een kwastje olie.
  2. Boen de zoete aardappels schoon en schaaf ze in flinterdunne plakken. Dit gaat het snelste met een mandoline of kaasschaaf.
  3. Leg de plakken naast elkaar op de bakplaat en bestrijk ze met olie. Bestrooi met grof zeezout en gedroogde rozemarijn en rooster de krokantjes circa 20 minuten hoog in de oven.
  4. Serveer direct warm of laat afkoelen.

Ingrediënten

zoete aardappel (naar smaak toevoegen)

zonnebloemolie (naar smaak toevoegen)

zeezout (naar smaak toevoegen)

gedroogde rozemarijn (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

2135170000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624236915 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief