0
Winkelmand

Zoete aardappelstamppotje met spinazie en geitenkaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels met de rode ui in circa 20 minuten gaar.
  2. Giet af, stamp fijn en voeg 3-4 eetlepels van de tomatenolie toe.
  3. Roer de spinazie en tomaten door de aardappels en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verbrokkel de geitenkaas over de stamppot, strooi de pijnboompitten erover en serveer.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram kruimige aardappel geschild, in stukken
of
1 kilogram zoete aardappel geschild, in stukken

1 rode ui gesnipperd

0.5 potje gedroogde tomaat op olie fijngesneden

200 gram spinazie gewassen, in reepjes

150 gram zachte geitenkaas

50 gram pijnboompitten geroosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
2135170000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
8710624328153 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Melkan Jong belegen geitenkaas plakkenMelkan Kaas Geitenkaas Plakken 150g2,64
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
445
Koolhydraten
59
Vetten
14
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0