0
Winkelmand

Zoete radijs-chips

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Maak de radijsjes schoon en blancheer ze 1 minuut in kokend water met zout. Giet ze af en spoel koud water erover.
  2. Schaaf de radijsjes met een mandoline of snijd ze in zeer dunne plakjes. Meng de olijfolie met de honing, kaneelpoeder en een snuf peper.
  3. Schep dit mengsel door de radijsjes en verdeel ze over de bakplaat. Bak de radijsjes circa 15 minuten in het midden van de oven.
  4. Schep ze om, verlaag de oventemperatuur naar 100ºC en bak de radijsjes nog 15-17 minuten in de oven.
  5. Als de radijsjes een beetje gekrompen en knapperig zijn geworden dan zijn de chips klaar. Lekker met een dip van Griekse yoghurt met honing.

Ingrediënten

2 bosjes radijsjes grote

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels honing

0.5 theelepel kaneelpoeder

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
375
Koolhydraten
44
Vetten
20
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
3
Vezels
3
Zout
0.2
Suiker
0