0
Winkelmand

Zoete soezen gevuld met cranberry-rozijnen compote en hazelnoten

Een heerlijk Europees recept voor zoete soezen gevuld met cranberry-rozijnen compote en hazelnoten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een kwart liter water aan de kook.
  2. Doe de cranberry's met het kaneelstokje en de suiker in het water. Kook de cranberry's op een laag vuur gaar. Volg de kooktijd die op de verpakking staat. Voeg eventueel wat extra water toe.
  3. Doe de uitgelekte rozijnen en de appelstukjes bij de cranberry's en laat alles enkele minuten zachtjes meekoken. Laat afkoelen.
  4. Verwijder het kaneelstokje. Proef of de compote zoet genoeg is. Doe er eventueel nog wat extra suiker bij.
  5. Knip de soesjes open. Schep in elke soes wat compote en leg er wat stukjes hazelnoot op.

Ingrediënten

8 slagroomsoesjes groot

100 gram grote rozijnen

200 gram cranberry's

1 appel

2 eetlepels blanke hazelnoten ongezouten

1 kaneelstokje

3 eetlepels bruine suiker

Ingrediënten

Voor 0 personen

5411823865953 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
Cranberries product photo
CranberriesCranberries 250gr3,65
Alternatief
1
85862 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710466236821 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Bruine kandij fijn product photo
Van Gilse Bruine kandij fijnVan Gilse Bruine Kandij Fijn 500 Gram Doos2,15
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
123
Koolhydraten
19
Vetten
4
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0