0
Winkelmand

Zoete tomatensoep met bastognekoek

Een keer wat anders uitproberen? Probeer dan eens deze zoete tomatensoep met bastognekoek uit! Ontdek deze geweldige combinatie.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ui schoon en snij in grove stukken
  2. Breek de Bastogne koeken fijn
  3. Fruit de ui in de pan met een beetje olie
  4. Als de ui glazig is, het vuur laag en de basilicumblaadjes erbij
  5. Blik tomaten, de bouillon en de Bastogne koeken fijn laten sudderen, ongeveer 10 minuten op heel laag vuur
  6. Maak ondertussen de mango schoon en mix deze met de staafmixer samen met de crème fraîche
  7. Mix met de staafmixer de helft van de tomatensap bij de bouillon, roer daarna de andere helft van de tomatensap er bij in
  8. Verdeel dit over de soepkommen en serveer met de mangopuree

Ingrediënten

4 personen

1 blik tomaat gepelde

1 verse basilicum

2 groente bouillonblokjes

1 liter tomatensap

1 rode ui

1 eetlepel olijfolie

4 Bastogne koeken

1 pakje crème fraîche

1 mango

Ingrediënten

Voor 4 personen

Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
Maggi Bouillon groente blokjes 12 stuks product photo
Maggi Bouillon groente blokjes 12 stuksMAGGI Bouillon Groente 122.4 Gram Doos1,15
Alternatief
1
g'woon Tomatensap product photo
g'woon Tomatensapg'woon Tomatensap 1l0,85
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
LU Bastogne product photo
LU BastogneLu Bastogne1,59
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
380
Koolhydraten
33
Vetten
24
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0