0
Winkelmand

Zoetzure rode ui

Maak deze zoetzure rode ui als heerlijk bijgerecht.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de rode ui in dunne ringen.
  2. Doe de rode ui in de pot. Voeg de azijn, suiker, 1 theelepel zout, 200 ml warm water, de peperkorrels en jeneverbessen toe.
  3. Sluit de pot af en schud een paar keer rustig op en neer. Laat minimaal 4 uur in de koelkast staan, het liefst een hele nacht.
  4. Lekker in salades, op een burger of bij falafel.

Ingrediënten

1 grote rode ui in dunne ringen

100 milliliter appelazijn
of
100 milliliter wittewijnazijn

2 eetlepels suiker

1 theelepel peperkorrels

1 theelepel jeneverbes

Ingrediënten

Voor 0 personen

Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Tromp Appelazijn 100% appel product photo
Tromp Appelazijn 100% appelTromp&Rueb appelazijn uit 100% appel 750ml fles1,69
Alternatief
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peperVerstegen peper zwart heel 35 g zakje2,15
Alternatief
1
Verstegen Jeneverbessen product photo
Verstegen JeneverbessenVerstegen jeneverbessen 24 g Pot2,25
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
130
Koolhydraten
28
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
3
Zout
0
Suiker
0