0
Winkelmand

Zoetzuur van bloemkool

Probeer eens deze zoetzuur van bloemkool!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Blancheer de bloemkoolroosjes 2-3 minuten, giet ze af en houd apart.
  2. Verwarm de azijn met 200 ml water en de suiker tot de suiker is opgelost.
  3. Voeg de kurkuma (koenjit), steranijs, kaneel, kerrie, gember en de bloemkoolroosjes toe.
  4. Schep dit mengsel in schone potten met deksel en bewaar maximaal 3 weken in de koelkast. Lekker bij oosterse gerechten.

Ingrediënten

400 gram bloemkool in roosjes

300 milliliter blanke azijn

150 gram suiker

1 theelepel kurkuma

2 steranijs

0.5 kaneelstokje

0.5 eetlepel kerrie

1 stuk verse gember geschild, geraspt, ca. 10 cm

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool2,19
Alternatief
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Verstegen Kurkuma gemalen product photo
Verstegen Kurkuma gemalenVerstegen Kurkuma gemalen 47 g Pot2,25
1
Verstegen Steranijs product photo
Verstegen SteranijsVerstegen steranijs 4 g zakje1,53
Alternatief
1
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kerrie product photo
Verstegen KerrieVerstegen Kerrie 40 g Pot2,29
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1

Alternatief