0
Winkelmand

Zoetzuur voor bij de hotdog

Geef een verrassende draai aan je hotdog en maak zelf zoetzuur!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Los de suiker op in een pannetje water door dit te verwarmen. Doe hier de witte wijn azijn bij en breng op smaak met een beetje zout.
  2. Snijd de komkommer in halve maantjes en verwijder de zaadlijsten. Snijd de ui in dunne ringen.
  3. Leg de groenten in het afgekoelde mengsel. Breng dit op smaak met een beetje zwarte peper, gedroogde dille. Laat dit een paar uur goed trekken en serveer bij je hotdog.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel suiker

2 eetlepels water

3 eetlepels witte wijn azijn

zout (naar smaak toevoegen)

1 komkommer zaden verwijderd

1 rode ui

zwarte peper (naar smaak toevoegen)

1 theelepel gedroogde dille

Ingrediënten

Voor 4 personen

Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Dalphin Water zonder koolzuur product photo
Dalphin Water zonder koolzuurDalphin Water zonder koolzuur1,48
Alternatief
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,55
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peperVerstegen zwarte peper 40 g Pot2,85
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1

Alternatief