0
Winkelmand

Zomercoupe met chocolade­room en amandel

Probeer ook eens deze heerlijke Zomercoupe met chocolade­room en amandel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de vruchten schoon en maal er een vleugje peper overheen.
  2. Schep er voorzichtig sinaasappelsap, gemengd met honing, door.
  3. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron. Roer af en toe.
  4. Klop de slagroom bijna stijf en spatel deze door de iets afgekoelde gesmolten chocolade.
  5. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin.
  6. Verdeel de vruchten over de coupes en schep de chocoladeroom erop. Strooi de amandelen erover.

Ingrediënten

4 personen

250 gram aardbeien

250 gram frambozen

1 sinaasappel geperst

1 theelepel honing

200 gram witte chocolade in stukjes

125 milliliter slagroom

50 gram geschaafde amandelen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos2,99
Alternatief
1
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Frambozen1,99
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,49
Alternatief
2
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
520
Koolhydraten
41
Vetten
35
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0