0
Winkelmand

Zomerse andijviestamppot met zoete aardappel

Zomerse andijviestamppot met zoete aardappel

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Brengen pan ruim water aan de kook. Schil de zoete aardappels en snijd in grove parten. Kook de zoete aardappelen in 15 minuten gaar.
  2. Brokkel de geitenkaas en hak de peterselie grof.
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  4. Bereid de vegetarische worst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet de zoete aardappelen af en voeg de melk toe. Stamp de zoete aardappelen met een stamper grof en schep de andijvie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Verdeel de andijviestamppot over 4 borden. Leg de vega worst er bovenop en garneer met de geitenkaas, pijnboompitten en de verse peterselie.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram zoete aardappel

400 gram gesneden andijvie

50 ml melk

4 stuks vegetarische worst

400 gram zachte geitenkaas

0.5 bosje peterselie

2 eetlepels pijnboompitten

Ingrediënten

Voor 4 personen

2135170000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Andijvie grof product photo
Andijvie grofUnbranded Andijvie grof 400 GRM VERPAKT1,49
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
8717163777862 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Coop Jong belegen geitenkaas plakkenCoop Jong belegen geitenkaas gesneden3,50
Alternatief
2
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
8710195028056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief